Abazović: Nisam htio da uvrijedim roditelje
Dritan Abazović

Abazović: Nisam htio da uvrijedim roditelje

Predsjednik Vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović kazao je da nije želio da uvrijedi roditelje izjavom da je koeficijent inteligencije najveći problem Crne Gore.

Abazović je juče govoreći o roditeljima koji su se pobunili zbog produžetka raspusta kazao da je najveći problem koji koči razvoj Crne Gore koeficijent inteligencije. 

“To je netačna interpretacija. Ja nijesam uvrijedio ni jednog roditelja, ja poštujem svačije mišljenje. Žao mi je što jedna nevladina organizacija, koja je politička organizacija bivšeg ministra prosvjete stalno napada ministre i Vladu Crne Gore", kazao je Abazović. 

Pitao je gdje su protesti koje je Udruženje Roditelji najavilo. 

Upitan o svemirskom programu, te da li je takav predlog pretenciozan, rekao je da nije pretjerao kada je predložio tako nešto.

>"Nisam pretjerao, jer mi ne znamo o čemi se radi ali smo spremni da kritikujemo. Da pošaljemo satelit treba nam manje od 200.000 eura. Zašto da ne podržimo naučnike mlade. Mi želimo da pokrenemo svemirski program jer sam u Davosu razgovaro sa ozbiljnim ljudima o tome kako se povećava visibility zemlje, bez centa a samo uz dobru volju. Mi možda ne možemo da ponudimo logističku ili finansijsku podršku, ali možemo da organizujemo konferenciju gdje bi bili gosti oni ulažu ogroman novac u to”, pojasnio je Abazović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.