Američki model preminuo u 27. godini

Američki model preminuo u 27. godini

Maneken Džeremi Ruleman preminuo je iznenada u 27. godini, saopštili su njegovi prijatelji i saradnici iz modne industrije.

Uzrok smrti mladog američkog modela nije javno otkriven.

Džeremi je važio za velikog talenta, a tokom karijere je sarađivao sa najvećim svjetskim dizajnerima, među kojima je i Kristijan Sirijano.

Upravo se on oglasio na Instagramu i napisao da nikada ranije nije objavio ništa slično.

-Ali izgubiti prijatelja koji je bio tako lijepa duša je zaista teško. Ovo je za Džeremija, najljepšeg čovjeka koji je dao toliko ljubavi svima koje je sreo, bez obzira na sve. Bio je jedna od mojih muza i uvijek će biti. On me je inspirisao i voljeću ga zauvijek. Šaljem svu svoju ljubav njegovoj porodici i prijateljima koji su izgubili nekoga tako posebnog. Znam da ćemo se jednog dana ponovo sresti, ali trenutno samo želim da ga zagrlim. Odmori se dobro, Džeremi, svi te mnogo volimo- napisao je Sirijano.

Džeremi je sarađivao i sa uticajnim modnim magazinima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.