Zbog nevremena voz stao između Kolašina i Mojkovca
Ilustracija

Zbog nevremena voz stao između Kolašina i Mojkovca

Voz koji je krenuo iz Bara u 15.30 časova ostao je bez napona između Kolašina i Mojkovca, prenosi portal “Vijesti iz Bijelog Polja”.

Fejsbuk stranica “Vozom kroz Crnu Goru”, objavila je da su zbog nestanka napona otkazani vozovi 6102 na relaciji Kolašin -Bijelo Polje i 6105 na relaciji Bijelo Polje-Kolašin, a da će putnici biti prevezeni autobusima.

Kako su putnici saopštili u vozu čekaju više od sat vremena, a konkretne odgovore kada mogu očekivati da će se nastaviti put prema Bijelom Polju nijesu uspjeli dobiti.

“Ovo je katastrofa, čekamo preko sat, odgovor kada ćemo nastaviti put ne možemo da dobijemo, pitali smo konduktera rekao je da će provjeriti, upravo sam ga tražio da saznam je li dobio informacije ali nigdje nikoga nema”, saopštio je jedan od putnika za “Vijesti iz Bijelog Polja”.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.