Najbolji novogodišnji doček ponovo je u Beogradu

PREDLOG ZA NOVOGODIŠNJI DOČEK KOJI ĆETE PAMTITI

Najbolji novogodišnji doček ponovo je u Beogradu

Polako se približavamo kraju godine, pa je nekako prirodno da sve češće razmišljamo na koji ćemo to način ispratiti staru i nakon duge pauze, konačno potpuno normalno isplanirati onaj pravi doček Nove godine, baš kao što smo to nekada činili.

Svi zaslužujemo da doček 2023. godine zaista bude spektakularan!

Skoro 3 godine živeli smo pod različitim zabranama i stegama koje su nas u pojedinim trenucima u potpunosti ograničavala i onako preplašene, u neznanju ostavljale u svoja 4 zida.

Iako i dalje postoji korona virus, izgleda da smo naučili uspešno da živimo sa njim, odnosno, odlučili smo da nastavimo da živimo svoj život i ne dozvolimo da taj mali mikrob, koliko bod bio moćan, uništi sva naša zadovoljstva i radosti, te trajno izmeni način življenja koji smo tako pasionirano gajili.

Zato, isplanirajmo doček 2023. godine kako treba i uradimo to na vreme!

Novi apartmani, jedan od vodećih web portala za kratkotrajna iznajmljivanja smeštajnih kapaciteta od srca predlaže Beograd, prestonicu zabave ovog dela Evrope, mesto gde često čak i obični večernji izlazak vrlo lako može da poprimi epske razmere!

Beograd je zaista grad u kome treba napraviti taj čuveni “hard reset”, u kome ćete sačekati Novu godinu.

Međutim, ukoliko očekujete besprekorno uređeni grad sa glamurozno organizovanim Adventom, gde je sve “pod konac” i savršeno funkcioniše, u tom slučaju preporučujemo da odmah prestanete da čitate ovaj tekst, jer Beograd definitivno nije destinacija za vas. Za takve afinitete preporučujemo spektakularni Zagreb i uvek fantastični Beč. Ali, ukoliko ste u potrazi za opuštenom atmosferom, ludom zabavom, nasmejanim i, sada već, poslovično gostoprimljivim ljudima, na vašem spisku novogodišnjih destinacija Beograd sasvim sigurno treba da se nađe na prvom mestu.

Već decenijama ovaj grad predstavlja sinonim za zabavu i nosi laskavi nadimak “Balkanski Las Vegas”. Bezbroj klubova, restorana, kafića, kafana, kao i popularnih splavova glavni su krivci za epitete po kojima je srpska prestonica prepoznata i koja, poput velikog magneta privlači brojne ljubitelje zabave svih uzrasta i interesovanja, ne samo iz regiona i Evrope, već i sa svih strana sveta. “Lonely Planet”, jedan od najpoznatijih turističkih vodiča današnjice, svojevremeno je postavio Beograd na prvo mesto liste 10 najuzbudljivijih svetskih gradova za provod i noćni život.

Baš kao i pre pandemije, za predstojeće novogodišnje praznike očekuje se da će se ionako bogata ponuda zabavnog sadržaja dodatno proširiti što će gostima Beograda sasvim sigurno “otežati” proces donošenja odluke gde provesti novogodišnju noć. Brojni klubovi, splavovi, restorani, hoteli, kao i kafići čiji je tačan broj skoro pa nemoguće odrediti međusobno će s se utrkivati i mamiti goste svojom autentičnom ponudom. U isto vreme će Skupština grada, baš kao nekada, omogućiti da se “najluđa noć” provede na trgovima, ulicama i drugim mestima gde se tradicionalno organizuju fantastične novogodišnje žurke sa veoma bogatim zabavnim programom. Naravno, ovaj put bez epidemioloških mera!

Ukoliko se odlučite da upravo Beograd bude vaša novogodišnja destinacija, neophodno je da na vreme obezbedite gde ćete biti smešteni. S obzirom da se tokom predstojećih praznika očekuje veliki broj turističkih poseta, poželjno je da se rezervacija smeštaja uradi što je pre moguće. Mogućnosti za to su svakako ogromne, međutim, ovom prilikom predlažemo da posetite Nove apartmane , jedan od vodećih specijalizovanih portala za iznajmljivanje stanova na dan u Beogradu. Ovaj internet stranice u svojoj ponudi sadrže više od dve stotine pažljivo odabranih smeštajnih jedinica različite veličine i cenovnog ranga. Svi apartmani pozicionirani su na fantastičnim lokacijama i opremljeni su tako da pružaju udobnost svojim gostima, neretko veću nego u renomiranim hotelima, a pri tom, za samo delić njihove cene.

Ono po čemu se Novi apartmani takođe izdvajaju jeste i činjenica da je u pitanju lider na tržištu rentiranja luksuznih apartmana koji svojim gostima pružaju potpuni ugođaj jednog privatnog spa centra. Tako gosti sa neznatno većim budžetom, koji osim uživanja u novogodišnjim zabavnim sadržajima Beograda žele da prilikom ovog putovanja revitalizuju svoj duh i telo, te provedu opuštajuće trenutke u sauni, hidromasažnim kadama, turskim kupatilima i drugim blagodetima koje obično pružaju samo kvalitetni spa centri, imaju jedinstvenu mogućnost da preko internet stranica Novih apartmana i sekcije Apartmani sa đakuzijem odaberu svoj “privatni” spa centar i u njemu uživaju skriveni od drugih korisnika, što predstavlja luksuz koji često ne mogu da ponude ni renomirani hoteli. A što se lokacija beogradskog smeštaja tiče, iz praktičnih razloga tokom novogodišnjih praznika savetujemo da svoju novogodišnju beogradsku “bazu” potražite u rubrikama Strogi centar i Centar . Na taj način ćete u svakom trenutku biti na pešačkoj udaljenosti od svih većih javnih dešavanja i manifestacija, kao i poznatih prestoničkih restorana, kafana i kafića gde ćete možda poželeti da sa svojim prijateljima i dragim osoba dočekate 2023. godinu.

EditTRAW10

Međutim, ne treba ni zanemariti i vrlo popularne lokacije u Beogradu koje su, ili veoma dobro povezane sa centralnim mestima zbivanja, ili će sadržaji u njihovoj neposrednoj blizini biti mesta na kojima će se organizovati fantastične novogodišnje žurke. Jedna od njih svakako je Beograd na vodi, izuzetna i vrlo popularna destinacija koja odiše luksuznim sadržajima koji će svakako kulminirati tokom novogodišnjih i božićnih praznika. Tu je naravno i uvek popularni Vračar omiljena lokacija sa jedinstvenim sadržajem i brojnim  restoranima i kafićima koji svojom ponudom i šarmom nimalo ne zaostaju za ugostiteljskim objektima Barselone, Njujorka i Pariza.

Serbia11073BelgradeJurijaGagarina12322

Zbog očekivanog velikog interesovanja posetite na vreme portal Novih apartmana  , odaberite smeštaj u skladu sa vašim ukusom i budžetom i upustite se u sasvim novu beogradsku novogodišnju avanturu koju ćete pamtiti ceo svoj život. Isplanirajte spektakularni doček u Beogradu. Vi to zaslužujete!

[email protected]

+381 66 126 126

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.