Protest na Bogetićima, bez blokade saobraćaja
Foto: RTCG

Okupljanje završeno

Protest na Bogetićima, bez blokade saobraćaja

Nekoliko desetina građana Nikšića protestvovalo je na Bogetićima nakon sinoćne najave građanskog aktiviste Predraga Vušurovića da će građani zbog ponovnog usvajanja Zakona o predsjedniku blokirati svaki grad u Crnoj Gori.

Okupljeni građani organizovali su vožnju od Nikšića do Bogetića bez prekida saobraćaja. 

Nakon što je su sinoć u Parlamentu po drugi put usvojene izmjene Zakona o predsjedniku, aktivista Predrag Vušurović obratio se okupljenim građanima i ocijenio da je  "izdaja po dubini ovim glasanjam potvrđena".

"Odgovor na to može da bude samo blokada. Biće skupa u subotu veče, a do tada, od sjutra blokiranje svih crnogorskih gradova", poručio je on.

Blokade u ostalim opštinama za sada nijesu organizovane.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.