Garčević: Napad na Kneževića predstavlja napad na sve slobodoumne građane

Garčević: Napad na Kneževića predstavlja napad na sve slobodoumne građane

Privatni, parapolicijski "patriotski" odredi počeli su poput crnih SS trojki sa kraja devedesetih godina da ponovo krstare ulicama i da nad slobodoumnim građanima Crne Gore, poslenicima javne riječi, praktikuju otvorene gestapovske metode iživljavanja, ocijenio je Radko Garčević iz DNP Budva.

- U ovom konkretnom slučaju, žrtve su narodni predstavnici. Šire gledano, žrtve i zatočenici postaju svi građani Crne Gore. Podsjećamo, država je ta koja jedina može da ima monopol nad sredstvima sile. Budući da državni organi statiraju u sceni brutalnog nasilništva, pozivamo profesionalace u nadležnim organima da odbrane čast svoje profesije, ali i samu državu, i povedu hitnu istragu  procesuiraju i u skladu sa zakonom kazne vinovnike napada na Milana Kneževića. U protivnom, saučestvuju u ispunjavanju "patriotskih" pretenzija  – koje imaju jasan cilj da institucije okače o klin, a sebe proglase "državom“, saopštio je Garčević.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.