Medojević: URA postala organizovana kriminalna grupa za šverc cigareta i kokaina
Medojević

Medojević: URA postala organizovana kriminalna grupa za šverc cigareta i kokaina

Predsjednik Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević smatra da uhapšeni direktor Uprave prihoda i carina Rade Milošević, osumnjičen za krijumčarenje cigareta, ovu kriminalnu djelatnost nije mogao realizovati bez znanja i odobrenja premijera Dritana Abazovića.

“Još jednom #Medojesveupravu. Kada sam ja javno upozoravao da se šverc cigareta intezivirao za vrijeme Vlade Krivokapića i Abazovića i da je istina što su javno jedan drugog optuživali za šverc cigareta i droge, njihovi bijedni botovi su me napadali da radim za Mila Đukanovića”, navodi se u saopštenju.

Medojević kaže da Abazović ne traži monopol u bezbjednosnom sektoru zbog međunarodnih obaveza i EU, nego zbog ličnih interesa.

“Milošević ovu kriminalnu djelatnost nije mogao realizovati bez znanja i odobrenja Dritana Abazovića i očigledno da je URA postala organizovana kriminalna grupa za šverc cigareta i kokaina, da je Dritan uspostavio partnerske odnose sa duvanskim i narko klanovima i da mu je ključni cilj bio da postane Milo umjesto Mila. Ako Abazović ne završi sa lisicama oko ovoga, otvoriće se i velika sumnja u profesionalnost i nepristrasnost Novovića”, navodi se u saopštenju

Medojević smatra da istragu treba proširiti radi istrage bivšeg premijera Zdravka Krivokapića i bivših ministara Milojka Spajića i Ratka Mitrovića.

“Brzo će se pokazati tačnim moje ocjene da je 42. Vlada bila najkorumpiranija Vlada u modernoj istoriji Crne Gore", zaključio je.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.