Pljevljak uhapšen zbog pokušaja silovanja maloljetnice
Ilustracija

Pljevljak uhapšen zbog pokušaja silovanja maloljetnice

Policiji je u Pljevljima prijavljeno 11. septembra u večernjim časovima da je jedno lice pokušalo primorati na seksualni odnos jednu maloljetnu žensku osobu iste večeri u ulici Vuka Kneževića u tom gradu.

Postupajući po prijavi službenici policije su došli do saznanja da je N.K. 11. septembra oko 23.00 časova u stanu koji se nalazi u pomenutoj ulici, držeći i stežući za vrat oštećenu, pokušao primorati na polne radnje bez njenog pristanka, upućujući joj i prijetnje.

Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima, po čijem je nalogu N.K. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljene polne radnje.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.