Bečić: Lijepe vijesti za penzionere, ovako se miri i ujedinjuje Crna Gora
Aleksa Bečić

Bečić: Lijepe vijesti za penzionere, ovako se miri i ujedinjuje Crna Gora

Zahvaljujući zakonima koje smo usvojili minimalna penzija će od septembra biti 253 eura, što je u odnosu na 147 eura sa kraja prošle godine rast od preko 70%. Takođe, zahvaljujući Zakonu koji je na predlog Demokrata usvojen u decembru prošle godine, pored definisanog povećanja minimalne penzije, penzioneri sa najnižim penzijama će dobiti dodatnih 450 eura na septembarsku penziju koja se isplaćuje u oktobru, odnosno svi penzioneri koji su imali nižu penziju od 220 eura će dobiti razliku do tog iznosa za period od 1. januara ove godine do 1. septembra, kazao je danas lider Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić.

Poručuje da su to lijepe vijesti za penzionere.

"Pored penzionera, radosna djeca i roditelji zbog besplatnih udžbenika i dječijih dodataka, koji su takođe uvedeni na naš predlog. Ovako se miri i ujedinjuje Crna Gora! Prezrimo ekstremizme, pobijedimo kriminal, jačajmo ekonomski svakog građanina jer tako čuvamo vječnost naše domovine. Živjela Crna Gora!", poručio je Bečić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.