SD: Smijeniti Kneževića i odmah sprovesti sveobuhvatnu istragu zbog objavljenog snimka

SD: Smijeniti Kneževića i odmah sprovesti sveobuhvatnu istragu zbog objavljenog snimka

Socijaldemokrate su pozvale nadležne državne organe, a posebno ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića i direktora Uprave policije Zorana Brđanina da, zbog snimka koji je izašao u javnost, hitno sprovedu sveobuhvatnu i temeljnu istragu, a u međuvremenu smijene komandanta PTJ Petra Kneževića.

"Visoki činovnik policije koji je rukovodio sramnom akcijom policije 4. i 5. septembra na Cetinju tvrdi kako je čitavo vrijeme bio na vezi sa kriminalnim grupama iz više crnogorskih gradova koje su bile spremne da izazovu građanski rat u Crnoj Gori. Istovremeno okupljene građane koji su protestovali na Cetinju naziva “bagrom”. Nemamo ni trunku sumnje da bi Knežević, da je došlo do toga, krenuo ruku pod ruku sa kriminalnim grupama na Crnogorce koji su bili na Cetinju", poručuju iz SD.

Iz te partije smatraju da su ovo jasni razlozi za smjenu Petra Kneževića protiv kojeg, kako kažu, mora biti pokrenuta istraga i koji pred nadležnim organima mora odgovarati, kako za detalje iz ovog snimka, tako i za sramnu operaciju koju je 4. i 5. septembra sproveo".

- Podsjećamo, akciju kojom se i dan danas i bivši premijer Krivokapić, ali i aktuelni Abazović, kao i vicepremijer Joković i partija na čijem je čelu, ponose. Nažalost - kazali su iz SD-a.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.