Medojević: Ekspoze Abazovića garantuje da do promjena neće doći
Nebojša Medojević

Medojević: Ekspoze Abazovića garantuje da do promjena neće doći

Ekspoze mandatara Dritana Abazovića i program rada nove vlade pokazuje da se u Crnoj Gori neće desiti nikakve promjene, ocijenio je lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

Ekspoze je, kako je kazao na konferenciji za novinare, najbolje opisati koristeći citate iz Alan Forda.

"Program rada Vlade nije me iznenadio upravo sam očekivao da bude sve isto i da ne bude kvalitetnijih pomaka u odnosu na ekspoze Krivokapića. Ekspoze je pun opštih floskula i praznih termina i kada sam čitao mislio sam da ga je pisao Svetozar Marović. Nema nijedne mjere niti mjerljivih indikatora za rezultata to vam je kao iz Alan Forda – mi vam nijesmo obećali ništa i nećemo ništa ispuniti", naveo je Medojević.

Prema njegovim riječima, ako je ekspoze pisao Abazović vidi se da nije detektovao najveće probleme građana.

"Ako ne znate uzroke tih problema ne možete očekivati ni date rješenja za problema. Ovaj ekspoze pokazuje da se neće desiti nikakve promjene. Neće biti ni lustracije ni otvaranja tajnih dosijea, ni revizijom prošlosti već je logično da ako idete u koaliciju sa DPS-om ne dirate njihove funkcionere i to se vidi iz Abazovićevog elaborata. Ova vlada nije predvidjela kako će zaštititi standard građana, šta ako turistička sezona ne uspije. Imajući u vidu ko će biti šef diplomatije očekujem da će turista biti manje a prihodi znatno manji od prošle godine", poručio je Medojević.

Dodao je da mu nova vlada liči na bespilotnu letjelicu kojom će se upravljati iz neke ambasade i drugih centara moći.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.