Putin otkazao juriš na čeličanu

Putin otkazao juriš na čeličanu

Ruski predsjednik Vladimir Putin naredio je svojoj vojsci da otkaže planove za juriš na čeličanu Azovstal u opkoljenom ukrajinskom gradu Marijupolju, rekavši da, umjesto toga, želi da ona bude bezbjedno blokirana.

Posljednji ukrajinski borci nalaze se u ogromnoj gradskoj čeličani Azovstal, gdje se navodno nalazi oko 1.000 civila.

Putin je ministru odbrane Sergeju Šojguu naredio da se čeličana zatvori. On mu je čestitao na uspješnoj operaciji u Marijupolju, nakon što je Šojgu rekao da su ruske snage zauzele grad, prenio je BBC.

Šojgu je ranije rekao Putinu da je više od 2.000 ukrajinskih boraca još u čeličani, koja ima veliki podzemni bunker.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.