Hiljade letova otkazano zbog omikron soja koronavirusa
Ilustracija

Hiljade letova otkazano zbog omikron soja koronavirusa

Putnici koji su planirali putovanja tokom božićnih praznika suočeni su poremećajem avio-saobraćaja širom svijeta, prenosi Mina.

Naime, avio-kompanije su zbog omikron soja korona virusa otkazale više od 4,5 hiljada letova, navodi se na veb stranici kompanije koja prati avio-saobraćaja. Otkazan je veliki broj letova zbog omikron soja korona virusa koji se veoma brzo širi, pa su avio-kompanije ostale bez većeg broja svojih zaposlenih, prenosi B92.

Na veb stranica kompanije Flajt Aver koja prati avio-saobraćaj u svijetu navodi se da je na Badnje veče otkazano 2,18 hiljada letova širom svijeta.

Otprilike četvrtina svih otkazanih letova je potvrđena u Sjedinjenim Američkim Državama, a još 1,78 hiljada letova se otkazuje u drugim dijelovima svijeta na dan Božića, kao i još 402 leta planirana za dan poslije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.