Tivatski IO URE: Arsenal te treba, pozivamo sve subjekte da se pridruže dobrovoljnoj akciji

Tivatski IO URE: Arsenal te treba, pozivamo sve subjekte da se pridruže dobrovoljnoj akciji

"Arsenal te treba - slogan je sa kojim je uprava Fudbalskog kluba (FK) Arsenal iz Tivta ovih dana izašla pred svoje građane pozivajući na podršku u vidu donacija. Tivatski Inicijalni odbor Građanskog pokreta URA se pridružio donaciji i uplatom prikupljenih sredstava podržao klub koji u Crnoj Gori okuplja omladinu oko lopte još od davne 1914. godine", saopštila je danas Branka Bulatović iz tivatskog inicijalnog odbora Građanskog pokreta URA koja je i inicirala ovu akciju.

Kako je kazala, na sadržajnom sastanku koji su imali sa Dejanom Kandićem, predsjednikom Upravnog odbora Arsenala, dobili su mnogo informacija koje obećavaju.

"Vlasnik kluba je 100 odsto Opština Tivat. Plan je da se privuku investitori, kao i barem jedan strateški partner, a sa ulaskom u Prvu ligu, klub bi privukao još veći kapital. Interesovanje za sada pokazuju i Luštica Bay i Porto Montenegro, a par sponzora je već ušlo sa dobrim kapitalom i dio dugova je umanjen. Predviđanja su da će se u avgustu ove godine plate igračima i trenerima svesti na redovne, a u ovom periodu naredne godine, ovakvim tempom plaćanja, klub bi bio na pozitivnoj nuli", navodi Bulatović iz tivatskog IO URE.

Ističe da reviziju vrši Opština Tivat i da mnogo dokumentacije nedostaje.

"Opština će dati javni izvještaj nakon završene revizije. FK Arsenal može biti odskočna daska mnogim dječacima i djevojčicama u ostvarivanju uspjeha u sportu koji može donijeti velike zarade. To su sve naša djeca, a kada je njima dobro i nama je".

Zbog toga, kako objašnjava, iz IO URA Tivat pozivaju sve ljubitelje fudbala, kao i ostale subjekte i političke partije u Crnoj Gori da pomognu u prikupljanju donacija.

"Pozivamo ih da se vode našim primjerom i podrže naš lokalni klub kako bi opstao u ovim teškim vremenima, a doživio je najveće probleme za vrijeme vlasti DPS-a u Tivtu. Opstanak ovakvog kluba je važan ne samo za tivatske, već i za igrače iz cijele Crne Gore", zaključuju iz tivatskog Inicijalnog odbora URE.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.