Podgoričaninu pozlilo u policijskoj marici, preminuo nakon privođenja
ilustracija

Podgoričaninu pozlilo u policijskoj marici, preminuo nakon privođenja

Sedamdesetogodišnji Podgoričanin preminuo je preksinoć nakon što ga je policija privela u Centar bezbjednosti, piše Dan.

Taj Podgoričanin (čije ime je poznato redakciji) priveden je u policiju zajedno sa svojim prijateljem zbog učestvovanja u tuči.

“Pozlilo mu je u policijskoj marici, nakon čega je preminuo”, rečeno je Danu iz Uprave policije.

Prema nezvaničnim saznanjima Dana, u podgoričkom naselju Zagorič došlo je prvo do verbalnog, a potom i do fizičkog obračuna dvojice prijatelja.

U tom incidentu su obojica zadobili povrede. Kada ih je policija privela, jedan od njih je zatražio ljekarsku pomoć, koja mu je pružena.

Drugi je odbio takvu pomoć, a ljekari su pozvani da intervenišu kada mu je pozlilo u marici.

Prema preliminarnim rezultatima istrage, najvjerovatnije se radi o prirodnoj smrti usljed srčanog udara.

Inspektori podgoričkog Centra bezbjednosti obavijestili su o ovom događaju višeg državnog tužioca, koji je obavio uviđaj i naložio obdukciju tijela preminulog sedamdesetogodišnjaka.

Eventualno krivično djelo biće kvalifikovano kada tužilac bude imao cjelokupan uvid u spis predmeta i zapisnik o obdukciji.

Policija u ovom slučaju preduzima sve mjere i radnje kako bi u potpunosti rasvijetlila slučaj. Izjave u svojstvu građana i očevidaca dalo je više osoba.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.