Evo kako izgleda maska od 212 hiljada eura (FOTO)
Foto: Profimedia

Evo kako izgleda maska od 212 hiljada eura (FOTO)

Luksuzna kompanija za kreiranje i proizvodnju nakita Jacob & Co predstavila je svoju zaštitnu masku vrijednu čak 250 hiljada dolara (212.215 eura)!

U pitanju je maska koja vas neće zaštititi bolje od drugih maski koje su dostupne na tržištu, ali ovo nije stvar zdravlja, već prestiža - maska je prekrivena "mrežom" od bijelog zlata koja daje iluziju da je u pitanju platno, a optočena je sa čak 3.040 sitnih dijamanata.

Neobičan modni detalj može se pohvaliti i sa ukupno 73.27 karata, prenosi Stil.kurir.rs.

230359profimedia0561563136ff

Foto: Profimedia 

Maska je teška nepunih 157 grama. Iz kompanije ističu da je predviđeno da se ova "maska" nosi preko standardne zaštitne maske, prema kojoj je i modelovana.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.