Direktor Turističkog centra Durmitor teško povrijeđen na skijalištu Savin kuk
Skijalište Savin kuk

Direktor Turističkog centra Durmitor teško povrijeđen na skijalištu Savin kuk

Direktor Turističkog centra Durmitor, Milutin Tomić, teško je povrijeđen juče na Skijalištu Savin kuk, prenose "Vijesti", pozivajući se na neimenovane izvore.

Detalji nesreće za sada nisu poznati, a spekuliše se da je Tomić pao sa prvog stuba žičare i da ga je teško povrijeđenog našao jedan od zaposlenih, koji je alarmirao Hitnu pomoć.

Nakon povrede Tomić je hitno transportovan u Klinički centar u Podgorici, gdje je i operisan.

"Ima teške povrede glave i grudnog koša. Sinoć je operisan i smješten je u Odjeljenju intenzivne jedinice", rečeno je Vijestima nezvanično iz Kliničkog centra u Podgorici.

Iz Uprave policije nijesu odgovorili na pitanja o nesreći na tom skijalištu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.