Grčka

Ljetovanje 2020: Postavljene prve ležaljke sa zaštitnim pleksiglasom (VIDEO)

Na rajskom grčkom ostrvu Santorini postavljene su prve ležaljke sa zaštitnim pleksiglasom sa obje strane koji će da obezbijede bolju zaštitu tokom pandemije korona virusa.

Osim toga, korisnici će na raspolaganju da imaju jednokratne peškire i sredstva za dezinfekciju u sklopu svoje „kabine“ od pleksiglasa.

Ležaljke je postavio čuveni Čarli Čahin, vlasnik mondenskog hotela "Suites of Gods“ na Santoriniju koji je prvi počeo sa postavljanjem ležaljki zaštićenih pleksiglasom na plaži Perisa.

"Vidjeli smo da su nešto slično radili u inostranstvu i tako smo došli na ideju da isto to postavimo na Santoriniju, sve sa ciljem da se naši gosti osjećaju što sigurnije i bezbjednije dok borave na plaži", rekao je u razgovoru za „Proto temu“.

Čarli je istakao da će ležaljke da budu postavljene sa razmakom od 4 metra, a pleksiglas će da pokriva samo lijevu i desnu stranu.

Takođe, gosti hotela koji budu koristili ležaljke imaće na raspolaganju dezinfekciona sredstva i jednokratne peškire, prenosi Telegraf.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.