Nikola Rovčanin, Foto: Demokratska Crna Gora

O postupku razrješenja predsjednika parlamenta u Budvi

"Na Demokrate se udara svim silama i svim sredstvima"

Službi Skupštine opštine Budva, danas je predata inicijativa za smjenu predsjednika parlamenta Krsta Radovića od strane svih 12 odbornika DPS-a, jednog odbornika SD-a, tri odbornika Crnogorske i nezavisnog odbornika Stevana Džakovića.

"Potpuno je jasno da se iza širokog jedinstva DPS-a i njegovih satelita krije mržnja prema Demokratskoj Crnoj Gori. Kada su politička meta kadrovi Demokrata, onda nema podijeljenih ili izdvojenih mišljenja, već se udara svim silama i svim sredstvima."navode Demorkate.

Tvrde da DPS pokušava da već oprobani recept prekaljanja izbora koji je primjenio u Kotoru primijeni i u Budvi. DPS, navode, pokušava da anulira, vidljive i i uspješne rezultate Demokrata koristeći se kriminalom, političkom korupcijom i grubim prekrajanjem volje građana.

Kako su saopštili, poslednji događaji u Budvi, samo jedan od segmenta planirane i organizovane hajke protiv Demokratske Crne Gore.

"Opet se potvrđuje da je dosledan bojkot Skupštine najveća rana DPS-a jer ne biraju sredstva da to  promjene. Pokušali su podmetanjima, konstruisanjem afera, ukidanjem zarada poslanicima, nisu uspjeli. Sada ulaze u završnu fazu diktature i pokušavaju ukinuti ili umanjiti finansiranje opozicionih partija. Osveta Demokratama je dakle, osnovni motiv kojim se rukovodi DPS", pojasnili su u Demokratama.

 


 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.