Aerodromi Crne Gore ostvarili dobre rezultate
Bulatović, foto: Aerodromi CG

Aerodromi Crne Gore ostvarili dobre rezultate

Aerodromi Crne Gore su u 2019. godini, kao i u predhodne tri godine, ostvarili izvanredne rezultate, što daje šansu da ovo preduzeće uspješno prebrodi krizu koju je izazvao korona virus, zaključeno je na sjednici Odbora direktora kompanije.

Predsjednik Borda direktora ACG Dragoljub Bulatović ocijenio je da će industriji vazdušnog saobraćaja trebati značajan vremenski period do oporavka i povratka na period prije globalne pandemije, koja je dovela do gotovo potpunog pada saobraćaja.

Bulatović je kazao da je na sjednici odlučeno da aktivnosti Odbora direktora i izvršnog menadžmenta sada budu u funkciji savladavanja izazova koji slijede, kao i pripreme kompanije za valorizaciju potencijala kad se za to steknu uslovi.

“Zbog toga smo već uveli mjere racionalizacije i štednje, koje će doprinijeti održivosti preduzeća u narednom periodu i omogućiti njegov ubrzani razvoj čim se steknu uslovi”, kazao je predsjednik Borda ACG.

Odbor direktora je takođe pozdravio činjenicu da je višedecenijski izazov uvođenja noćnih operacija na tivatskom aerodromu uveden u posljednju projektnu fazu, što bi značilo da se već sljedeće sezone očekuje da ova vazdušna luka obezbijedi noćni saobraćaj aviokompanijama.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.