Aluminijumska folija rješenje za umorno lice
Ilustracija

Posle noći u frižideru čini čuda

Aluminijumska folija rješenje za umorno lice

Užurbano vrijeme, gdje puno radimo, a imalo malo vremena da se naspavamo ostavlja posledice na naš izgled. Ako imate problem sa umornim izgledom lica i podočnjacima dobro pročitajte ovaj tekst.

Marija je počela da primenjuje ovu caku svaki dan i rezultati su je iznenadili, prenosi Stil.kurir.rs

"Obično ne vjerujem u djelotvornost savjeta koje čujem od prijateljica ili pročitam negdje na internetu, ali ovaj mi je zvučao zanimljivo pa sam ipak riješila da pokušam. Rezultati su me, malo je reći, oduševili."

Naime riječ je o triku koji će ublažiti podočnjakle, podstaći cirkulaciju i učiniti da u trenu izgledate odmorno i svježe čak i ako niste imali bjuti slip od 8 sati.

Uveče, prije spavanja, stavite dva komada aluminijumske folije u frižider kako bi se ohladila. Ujutru kada ustanete, poslije umivanja, stavite ih na lice ili direktno na podočnjake. Glavna stvar je da nanesete mat stranu folije na kožu.

Nakon par minuta, osjetićete kako se mišići opuštaju, umor odlazi, zahvaljujući efektu hlađenja.

Poznato je da hladnoća ublažava otoke i podstiče cirkulaciju, a ukoliko imate spremnu foliju svako jutro, tragove umora ćete se brzo riješiti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.