Izbačena sa kruzera jer se popela na ogradu balkona zbog selfija

Izbačena sa kruzera jer se popela na ogradu balkona zbog selfija

Putnica broda "Allure of the Seas" izbačena je sa luksuznog kruzera i dobila doživotnu zabranu na brodovima kompanije „Rojal Karibijen“, jer se popela na ogradu balkona svog apartmana da bi napravila selfi.

Incident se desio kada je "Allure of the Seas" prilazio Haitiju početkom sedmice, a ženu je na ivici balkona primijetio drugi putnik sa svoje terase.

„Dok sam bio na terasi, vidio sam ženu kako se penje na ogradu. Sve se odigralo veoma brzo. Ne znajući šta hoće da uradi, odmah sam javio posadi. Da nisam ništa rekao i da je željela da skoči, bilo bi užasno“, rekao je putnik za CNN, prenosi Rts.

Kasnije je postavio fotografiju žene u plavom kupaćem kostima koja stoji na ogradi sa podignutim rukama iznad glave.

Posada broda je kasnije ušla u trag putnice, koja je izbačena sa broda na Jamajci. Portparol kompanije „Rojal Karibijen“ potvrdio je incident.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.