Marković na snimanju serije

8 novih epizoda

Marković na snimanju serije "Biser Bojane": Prilika za promociju kulturnih i turističkih potencijala zemlje

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković posjetio je danas mjesto snimanja nastavka serije „Biser Bojane“ na Velikoj plaži gdje je razgovarao sa glumcima i autorima serije.

Glumac Milutin Mima Karadžić, koji je na čelu ekipe autora serije, i reditelj Miodrag Karadžić upoznali su predsjednika Vlade aktivnostima.

„Biser Bojane“ je savremena, romantična akciona komedija. Njena priča počinje u Beogradu i Trstu, ali se završava u Crnoj Gori, u starom Ulcinju, i na Adi Bojani.

Realizovaće se osam novih epizoda koje će biti emitovane na nacionalnnim televizajama u državama regiona.

Duško Marković na snimanju serije Biser Bojane

Snimanje serijala koštaće 560.000 eura. Vlada Crne Gore i Radio i televizija Crne Gore participiraće značajno u tom iznosu.

Duško Marković na snimanju serije Biser Bojane

Premijer Duško Marković iskazao je zadovoljstvo viđenim i ocijenio da su promotivni benefiti serije po našu zemlju ogromni.

„Serija nam daje nam priliku za promociju kulturnih i turističkih potencijala Crne Gore. Ovakvi filmski poduhvati su od posebnog značaja za brendiranje naše zemlje kao filmske destinacije i za razvoj svakog vida turizma, pa i specifičnog 'filmskog turizma'“ – ocijenio je premijer Duško Marković.

Sastanku sa premijerom prisustvovali su generalni direktori Radio i televizije Crne Gore Božidar Šundić i Radio-televizije Srbije Dragan Bujošević, predsjednik Opštine Ulcinj Ljoro Nrekić i poslanik Luiđ Škrelja.

Duško Marković na snimanju serije Biser Bojane


 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.