Sea Dance sinoć proključao: Nikad nismo vidjeli luđu publiku od crnogorske(VIDEO)

Spektakl Dimitri Vegasa i Lajk Majka i No Sleep rejv Nine Kraviz

Sea Dance sinoć proključao: Nikad nismo vidjeli luđu publiku od crnogorske(VIDEO)

Završeno je drugo veče Sea Dance festivala, a žurka za preko 17 hiljada posjetilaca na plaži Buljarica u Budvi, trajala je duboko u jutro!

Kamperi i brojni posjetioci festivala danas uživaju u tirkiznom biseru Jadrana, i oporavljaju se od žestoke noći kako bi napunili baterije za večerašnje kolosalno festivalsko finale.

Sinoćnja atrakcija zvana Dimitri Vegas & Like Mike, opravdala je njihov epitet najpoznatijeg svjetskog DJ dua, te je plažu i glavnu binu za vrijeme njihovog nastupa pogodio cunami dobre energije, posebno tokom izvođenja njihovog megahita „Tremor“!

Belgijanci grčkog porijekla pokazali su zašto su godinama unazad i zvanično svjetski DJ duo broj 1, te rezidenti festivalskog giganta Tomorrowlanda, ali i veliki fanovi Exitovih festivala potvrdivši to sinoćnjim nastupom pred prepunom glavnom binom jubilarnog Sea Dance festivala!

"Nikad nismo vidjeli luđu publiku od crnogorske!", bile su riječi pravo sa bine odakle su natjerali sve muškarce u publici da se skinu do pasa i mašu majicama u vis, uz prizor kakav se ne viđa ni na najvećim svjetskim stadionima!

Spektakl je kulminirao kad su na sceni razvili crnogorsku zastavu i tako pokazali koliko su zadovoljni festivalom i njegovim domaćinima, a to poslije potvrdili ostavši da se provode na festivalu do samog kraja, kažu organizatori Sea dance.

DronMain

Nakon provoda u VIP zoni na glavnoj bini, zajedno sa cijelim timom prešli su na prepunu plažu gdje su talasi žestoke jutarnje energije zapljuskivali publiku na kultnoj No Sleep bini. A tamo ih je dočekala tehno kraljica Nina Kraviz koja je kao neprikosnovena hedlajnerka transformisala cio festival u veliki rejv na metar od mora! Za njen premijerni nastup u Crnoj Gori dala je više od maksimuma, izdržavši prvo niz logističkih problema nakon odlaska sa prethodnog nastupa, ali ni ukupno 12 sati u kolima uz još 5 na dva aerodroma, i svega par sati sna na kraju, nisu je zaustavili da stigne na No Sleep binu Sea Dance festivala!

Plaža više nije mogla da primi sve koji su došli da svjedoče istorijskom nastupu uz izlazak sunca na lokaciji za koju je sama rekla da je nevjerovatno lijepa. Skandiralo se "Nina, Nina" nekoliko puta, a ona je uprkos žurbi na sljedeći let ostala i nastupala još 35 minuta na bis!

Glavna bina u petak veče bila je žanrovski bogata, te su plažom odjekivali i gitarski rifovi, tvrde rime i zarazne trake. Uvertiru za drugo veče na Addiko Main Stage powered by Turistička organizacija Budve priredili su DJ Vito Mendez i krosover sastav Stereo Banana, dok su, zahvaljujući beogradskoj rep kraljici Sajsi MC i kultnom Bassivity Showcase, rep hitovi preplavili glavnu binu.

Za vrijeme žestokog nastupa Bassivity kolektiva, vodeća postava balkanske hip-hop i urbane scene natjerala je sve prisutne na noge, a na sceni su se ređali Arafat, Surreal, Fox, Kukus Klan, Mili i Sara Jo. Za već pomenute gitarske dionice bili su odgovorni legendarni hrvatski rokeri Hladno Pivo. Mile Kekin i ekipa isporučili su publici Sea Dance festivala svoje epske rok himne „Pitala si me“, „Nije sve tako sivo“, „Samo za taj osjećaj“, „Ezoterija“, „Pjevajte nešto ljubavno“ i druge, koje je publika uglas pjevala.

Glavna bina bila je tijesna da primi sve prisutne koji su neumorno skakali od početka do samog kraja, a i nakon njihovog nastupa, atmosfera je bila nalik onoj na najboljim svjetskim podijumima, zahvaljujući hitmejkerskom dvojcu Filatov & Karas čije je numere „Time Won’t Wait“ i „Don’t Be So Shy“ Sea Dance publika nestrpljivo čekala da čuje, sudeći po ovacijama. Ne prekidajući niz vrhunskih dvojaca, DJ sastav Divolly & Markward uveo je prisutne u jutro uz energičan set.

NSSD2

Za poklonike elektronskog zvuka, No Sleep bina bila je obavezna stanica i druge večeri. Uz setove imena među kojima su Bodzie b2b Jan De R, Buba b2b Mr Lekka, Branko Vuković b2b Popi Divine, Gilerz b2b Be Good, PTU i Sofia Rodina, sjajan set isporučio je i Eagles & Butterflies. Odlično raspoloženje vladalo je i na drugim binama festivala, te je TDI Stage predstavio postavu među kojima su bili Mark Funk & Danny Cruz, Mirko & Meex, Ela van Wolf, Cavin Viviano, Oysha i Drop Department, dok su za žurku na Huawei Silent Dance bini bili zaduženi Dirty, Milan Kovačević i Mr. Fanatik. Vreli ritmovi i melodije u skladu sa morskom festivalskom atmosferom na Aqua Viva Latino bini tjerali su prisutne na pokret zahvaljujući iskusnom MC Choma uz podršku Sambakinhasa i DJ Sesha & Baila con Choma.

Večeras je Sea Dance finale i najveća žurka za kraj ljeta!

Večerašnja eksplozivna završnica festivala predstaviće Sea Dance publici na glavnoj bini plejadu vrhunskih svjetskih i regionalnih imena, među kojima su berlinski techno mag Paul Kalkbrenner, indie zvijezda Alice Merton i simboli domaće rok scene Bajaga i Instruktori. No Sleep Sea Dance Stage i danas će isporučiti vrhunske setove, a upravo će na toj bini večeras nastupati trenutno najveća tehno zvijezda u usponu Dax J, koji će zatvoriti i No Sleep, ali i cjelokupni Sea Dance festival!

Ulaznice za treće festivalsko veče za subotu, 1. septembar, moći će da se kupe na festivalskim blagajnama i to po cijeni od  20 eura. Više informacija na: seadancefestival.me

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.