Najveće svjetske zvijezde na ovogodišnjem EXIT-u: Stiže i popularni Frenč Montana
EXIT festival

Najbolji evropski festival

Najveće svjetske zvijezde na ovogodišnjem EXIT-u: Stiže i popularni Frenč Montana

Ovogodišnji EXIT festival okupiće na jednom mjestu najtraženije zvijezde današnjice, a ova udarna selekcija postala je upravo jača za još jednog superstara.

Pravo sa vrhova svjetskih top lista u petak, 13. jula, na glavnu binu zvanično najboljeg evropskog festivala stiže jedan od najtraženijih svjetskih repera, Frenč Montana! Famozni muzičar iz Bronksa vlasnik je albuma i singlova sa vrha američke top liste, te osvajač tri prestižne BET nagrade, uz tri Gremi i jednu Billboard nominaciju, a njegov multiplatinasti hit „Unforgettable“, prošle je godine eksplodirao na radio stanicama širom svijeta i danas ima vrtoglavih 700 miliona YouTube pregleda, saopštio je Sea dance festival.

FrenchMontana

Frenč Montana

Kako je navedeno, ovo veliko pojačanje nije i jedino, jer je završna žurka i dosad najveće finale Exita uz Dejvida Getu, Martina Gariksa, Alis Merton, Ninu Kravic, Tejl of As, Red Akses i brojne druge, upravo postalo još veće! Na glavnu binu EXIT festivala dolazi misteriozni američki hitmejker ZHU, te popularni amsterdamski bluz-fank bend Maj Bejbi, miljenici evropskih festivala, koji su svirali na gigantskom Glastonberiju čak šest puta! U isto vrijeme, na mts Dance Areni će se već najavljenom tandemu Tejl of As i beskompromisnoj tehno kraljici Nini Kravic u nedjelju uveče pridružiti i italijanski DJ maestro Džozef Kapriati, harizmatični i nepredvidivi Danac Kolš, prva dama berlinske elektronske scene Dana Rah i izvanredni banjalučko-sarajevski dvojac After Afeir! Za pravu groznicu subotnje večeri koju ove godine predvode Solomun i Boris Brejdža, na Arenu dolazi i britanski hit trio Disciples, koji su od svog prethodnog nastupa na Exitu izbacili nove megahitove među kojima je i ljetnja house himna "On My Mind"!

Zhu

ZHU

Sjutra u ponoć se završava popularna akcija EXIT festivala 4+1!

U toku je omiljena 4+1 akcija ljubitelja festivala koja traje još samo sjutra, do petka, 8. juna do kraja dana i podrazumijeva da društvo kupovinom četiri ulaznice, petu dobija na poklon! Ulaznice po promotivnoj cijeni od 62 eura, kako je istaknuto, prodaju se putem mreže "Gigstix Montenegro" na 54 prodajna objekta "Tobacco S Press" u 23 grada Crne Gore, a na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i opcije za smještaj i prevoz do EXIT festivala. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.