Kim Kardašijan i Kanje Vest  se svađaju oko imena za ćerku
foto: Profimedia, Kim i Kanje

Haos u domu Kardašijana

Kim Kardašijan i Kanje Vest se svađaju oko imena za ćerku

Starleta Kim Kardašijan i Kanje Vest još nijesu objavili ime svojoj tek rođenoj ćerkici. Surogat majka je u ponedjeljak rodila je dijete, ali je par u svađi zbog imena.

Kim Kardašijan želi da svojoj tek rođenoj bebi da isto ime kao Kajli Džener za koju američki mediji već neko vrijeme tvrde da je u drugom stanju. Naime, obje žele da daju isto ime svojim bebama  "Ljubav", prenosi Kurir.

Sa druge strane, Kanje Vest želi da djetetu da ime Donda, po svojoj majci.

" Kim nema ništa protiv njegove majke, ali se njoj to ime jednostavno ne dopada" rekao je izvor blizak porodici.

Inače, Kim je potpuno zbunila fanove na Instagramu jer je objavila sliku printa brenda Luis Viton,pa su mnogi pomislili da će ona svoju bebu nazvati po ovoj marki.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.