U Beogradu uhapšene četiri osobe, među njima državljanin Crne Gore

U Beogradu uhapšene četiri osobe, među njima državljanin Crne Gore

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Bezbjednosno-informativnom agencijom, uhapsili su četiri osobe među kojima je i državljanin Crne Gore, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Kako je saopštio MUP Srbije, uhapšeni su K. K. (1979), N. S. (1977), M. P. (1978) i državljanin Crne Gore M. K. (1997), kod kojih je pronađeno više komada vatrenog oružja.

“Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu”, navodi se u saopštenju.

Kako navode mediji u Srbiji sumnja se da su uhapšeni pripadnici klanova i da je njihovim hapšenjem spriječen kriminalni obračun.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.