Marković Vukšiću: Institucija predsjednika države urušava se Milatovićevim učešćem na lokalnim izborima
Foto: Ministarstvo odbrane

Marković Vukšiću: Institucija predsjednika države urušava se Milatovićevim učešćem na lokalnim izborima

Državni sekretar Ministarstva odbrane Marko Marković poručio je da mu je drago što se u jednom, očigleno, slaže sa savjetnikom Predsjednika Crne Gore za bezbjednost i odbranu Dejanom Vukšićem, a to je da se urušava institucija predsjednika države učešćem Milatovićevim učešćem na lokalnim izborima.

"Poštovani gospodine Vukšiću, moram Vas razočarati – nisam ja taj koji treba da se brine, već Vi zato što je predsjednik Milatović, i to pred svima, tražio da se u saopštenju ne nađe informacija o odluci za razrješenje načelnika GŠ bg Lazarevića. Međutim, moram Vam i priznati da mi je drago da se u jednom očigledno slažemo, a to je gospodine Vukšiću, da se urušava institucija predsjednika države učešćem gospodina Milatovića u lokalnim izborima", naveo je Marković. 

Nada se, kaže, da će Vukšić imati hrabrosti da mu to i saopšti.

"Kao i da ga posavjetujete da svoju poziciju ne koristi kao mu i prethodnik – za opstruiranje reformi, napretka Crne Gore i zarad sitnih političkih poena. Budite hrabri u obavljanju svoje funkcije i pri tom ne razmišljajte hoćete li je time ugroziti", zaključio je Marković. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.