Srbija: Dječak stradao dok je snimao video za društvene mreže
Ilustracija

Srbija: Dječak stradao dok je snimao video za društvene mreže

Dečak od 15 godina iz Bečeja, tragično je nastradao kada ga je drugi dječak pregazio automobilom dok su snimali video za društvene mreže.

Portal Mojbecej.rs piše da su dječaci ukrali automobil i pokušali da snime video za društvene mreže, ali je došlo do nezgode u kojoj je nastradao jedan od njih.

Policija je potvrdila da se dogodio ovaj događaj i da je drugi dječak prvo pobjegao, ali je ubrzo pronađen, prenosi 021.rs.

Kako drugi dječak nema ni 14 godina, on je krivično neodgovoran i ne podleže krivičnoj odgovornosti, te su obaviješteni tužilaštvo i Centar za socijalni rad, koji će preduzeti dalje mjere u skladu sa zakonom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.