Vučković: Trava na stadionu “Pod Goricom” biće obnovljena do 9. septembra

Vučković: Trava na stadionu “Pod Goricom” biće obnovljena do 9. septembra

Trava na Gradskom stadionu „Pod Goricom“ biće obnovljena do 9. septembra za kada je zakazana utakmica Crna Gora – Vels, kazali su za Gradsku iz preduzeća Spotski objekti koja gazduje gradskim stadionom. Ipak meč protiv Velsa će se ipak odigrati u Nikšiću.

Predstavnici UEFE obišli su Gradski stadion u Podgorici i konstatovali napredak kada je riječ o stanju terena, istakao je za Gradsku RTV direktor Sportskih objekata Aleksandar Vučković.

“Nema dileme da će sva trava koja je bila kritična biti zamijenjena već do petka, a kamo li za utakmicu 9. septembra koju igra reprezentacija. Ipak, kako nezvanično saznajemo, sav trud oko sređivanja stadiona pada u vodu jer će se UEFA odlučiti da se utakmica održi u Nikšiću“, kazao je Vučković.

Vučković je podsjetio da je najveći stadion u zemlji u lošem stanju zbog velikih vrućina koje su, kako je naveo, uzrokovale zatvaranje terena širom Evrope, i dodao da se u stadion nije ulagalo deset godina.

Iako je izvjesno reprezentativci Crne Gore i Velsa neće igrati na podgoričkom stadionu 9. septembra, Vučkvić poručuje da će fudbaleri „Budućnosti“ narednog vikenda pod Goricom dočekati „Otrant“.

“Nadam se da će makar navijači ‘Budućnosti’ i mi svi sa njima zajedno, konačno dočekati da naš klub kojem je Gradski stradion domaćin moći da zaigra na svom terenu. Vjerujem da će fudbaleri ‘Budućnosti’ da nastave sa dobrim rezultatima kako su i krenuli u ovom šampionatu“, poručuje Vučković.

On je naveo i da će rekonstrukcijom Ulice 19. decembra, koja je u toku, Gradski stadion biti zaštićen od vode koja se u kišnim danima slivala sa Gorice.

Izvor:M PORTAL

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.