Vojćeh Šćensni završio karijeru

Vojćeh Šćensni završio karijeru

Poljski čuvar mreže na Instagramu objavio da više neće stajati među stativama

Poljski golman Voćeh Šćensni stavio je tačku na bavljenje profesionalnim fudbalom. 

-Svaka priča ima kraj, ali u životu je svaki kraj novi početak. Šta će mi donijeti ovaj novi put, pokazaće vrijeme. Ali ako su me poslednjih 18 godina nečemu naučile, to je da ništa nije nemoguće ako vjerujete. Sanjaću veliko!- napisao je 34-godišnji Šćešnsni na svom Instagram profilu. 

Imao je doskorašnji prvotimac Juventusa ponudu da karijeru nastavi u Al Nasru, pošto su mu Saudijci nudili ugovor na dvije godine vrijedan 38 miliona eura. Međutim, nakon sporazumnog raslaza sa torinskom "starom damom" Šćešnsni je procjenio da je bilo dovoljno. 

Igrački staž Poljak je počeo u akademiji londonskog Arsenala 2009. godine, da bi posle jednogodišnjeg boravka na pozajmici u Brentfordu ostao među "Tobdžijama " punih pet sezona. 

Sljedeća destinacija bila mu je Rim, gdje je nosio dres Rome u periodu od 2015. do 2017. godine. Reputaciju vrhunskog golmana u ptpunosti je izgradio u redovima "Bjankonera", sa kojima je tokom sedam sezona osvojio po tri titule šampiona i kupa Italije.

Na golu poljskog nacionalnog tima stajao je 84 puta.

Izvor:DAN

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.