Milatović: Vraćanje mandata građanima Podgorice ispravan način razrješenja krize
Jakov Milatović

Milatović: Vraćanje mandata građanima Podgorice ispravan način razrješenja krize

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović smatra da je dobro što je juče razriješena jedna, kako je naveo, evidentna politička kriza koja je postojala u našem Glavnom gradu.

“Ona je razriješena tako što je mandat vraćen građanima Podgorice. Mislim da je to jedan častan i ispravan način razrješenja političke krize koja već dugo traje. Da vas podsjetim da je politička kriza postojala i prije raskola u Pokretu Evropa sad, da već duži vremenski period Glavni grad nije mogao da izabere drugog zamjenika gradonačelnice Podgorice. Došlo je do prekompozicije u skoro svim parlamentarnim subjektima dosadašnje parlamentarne većine i da je prosto vraćanje mandata građanima jedan častan i ispravan izlaz iz ove političke krize, koja je takođe uticala na dobro funkcionisanje i brojnih gradskih službi, a sve nauštrb kvaliteta života građana i građanki u našem Glavnom gradu” naveo je Milatović.

U demokratiji, kako kaže, niko ne bi trebalo da se plaši izbora jer plašiti se izbora znači plašiti se suda građana o vašem dosadašnjem radu.

“Ko je radio dobro- biće nagrađen od strane građana. Ko je radio loše- biće kažnjen od tih istih građana”, istakao je predsjednik.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.