NE BIRAJU SE RIJEČI: Odbornik PES-a Vasilije Čarapić za doskorašnje partijske kolege rekao da se tove u skupštinskom restoranu GLAVNOG GRADA

NE BIRAJU SE RIJEČI: Odbornik PES-a Vasilije Čarapić za doskorašnje partijske kolege rekao da se tove u skupštinskom restoranu GLAVNOG GRADA

Skupština Glavnog grada trebalo bi danas, prema najavama pojedinih odborničkih klubova, da izglasa skraćenje mandata. Rasprava traje već pet sati, a pojedini odbornici poput Vasilija Čarapića su više puta koristili pravo na proceduralna reagovanja tokom kojih nijesu birali riječi u ''obračunu'' sa neistomišljenicima.

Odbornik PES-a Vasilije Čarapić tokom jednog od mnogobrojnih proceduralnih reagovanja obrušio se na doskorašnje partijske kolege, a sada klub Pokret za Podgoricu, koji u tom trenutku nijesu bili u sali.

Čarapić je u svom izlaganju rekao ”da oni koji su odlučili da sa opozicijom skrate mandat Skupštini nijesu u sali, već se nalaze u skupštinskom restoranu i tove se na račun građana, a ne slušaju kritiku”.

Njega je nakon uvredljivih riječi koje je uputio prekinula predsjednica Skupštine Jelena Borovinić Bojović koja ga je upozorila da vodi računa o načinu na koji diskutuje.

No, to nije mnogo zasmetalo Čarapiću koji je uzvratio da on to mora da kaže građanima, ne obraćajući mnogo pažnju na to da je izrekao ozbiljnu uvredu na raćun svojih doskorašnjih partijskih kolega.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.