Fejzić: Izetbegovićeva izjava je neodgovorna, nepotrebna i nepromišljena

Fejzić: Izetbegovićeva izjava je neodgovorna, nepotrebna i nepromišljena

Reis Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat Fejzić kritikovao je izjavu predsjednika Stranke demokratske akcije Bakira Izetbegovića.

Nakon što je objavljena Izetbegovićeva izjava u kojoj je podržao ulazak Bošnjačke stranke u rekonstruisanu Vladu Crne Gore, vjerski lider Bošnjaka Crne Gore je reagovao: 

"Bez komentarisanja konstituenata Vlade, želim premijeru Milojku Spajiću uspjeh za dobrobit Crne Gore i svih građana. 

Smatram da ova i svaka Vlada Crne Gore treba da se bira u Podgorici i Crnoj Gori, a ne u Srbiji, Albaniji, Bosni i Hercegovini...

Stoga današnju izjavu Izetbegovića smatram neodgovornom, nepromišljenom i nepotrebnom", objavio je reis Fejzić na mreži X.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.