Mugoša: U skupštinskoj proceduri još nema prijedloga premijera, vjerujem da će i ova politička bruka brzo proći
Boris Mugoša

Mugoša: U skupštinskoj proceduri još nema prijedloga premijera, vjerujem da će i ova politička bruka brzo proći

Tri sata prije početka sjednice na kojoj će se raspravljati o najbrojnijoj Vladi u regionu i suštinski u Evropi, još nema prijedloga premijera u skupštinskoj proceduri, saopštio je poslanik Socijaldemokrata Boris Mugoša.

“Nastavlja se sa brutalnim ponižavanjem poslanika nove parlamentarne većine, što je manje bitno jer su oni odavno prihvatili ulogu statista u ovoj tužnoj predstavi. Mnogo je važnije da je ovo klasično ruganje u lice svim onim ljudima koji su dali glas ovoj neozbiljnoj družini, koja se poigrava sa državom i liječi svoje političke komplekse. Vjerujem da će i ova politička bruka brzo proći… Duboko vjerujem da će progresivna, osviješćena i emancipovana supstanca crnogorskog društva vrlo brzo kazniti političke šarlatane na vanrednim državnim i lokalnim izborima”, napisao je Mugoša na mreži X.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.