Zirojević: Mi ćemo braniti bošnjački narod od vaše bruke – jer Bošnjak nije jednako Bošnjačka stranka!

Zirojević: Mi ćemo braniti bošnjački narod od vaše bruke – jer Bošnjak nije jednako Bošnjačka stranka!

Šta bi Crna Gora bez foteljoljubaca iz Bošnjačke stranke da je čuvaju tako što će sebe i familije namještati po dubini, širini i visini na državne jasle, upitao je poslanik SD-a, Nikola Zirojević.

“Liderske sposobnosti, kolega Šahmanoviću, imao je rahmetli Rafet Husović koji nije bio samo lider Bošnjaka, već i crnogorski državnik”, kazao je Zirojević.

Što se aktuelnog predsjednika BS-a tiče, on se dobro snalazi na ovim jeftinim pazarima, đe je sebi i bliskim saradnicima potrebno obezbijediti funkciju i adekvatnu apanažu. Od liderstva tu nema ni slova!

“Neka vam je hairli prodaja izvornih partijskih principa”, poručio je Zirojević.

A kad budete kopali naftu i gas, u sklopu ovoga sci-fi resora, obratite pažnju po tim bušotinama – možda odnekud iskoči i politički moral.

“U međuvremenu se 3 puta izljubite sa Budimirom Aleksićem koji vas je, ne tako davno, karakterisao kao promotere radikalnog islama”, kazao je poslanik SD-a.

No, što reče vaš “lider” kada je prošli put pokušavao da bošnjaštvo trampi za funkciju – ne treba Srebrenica da nam bude kamen spoticanja.

“Valjda ćete, u skladu sa tim, i Budimiru halaliti”, ocijenio je on.

On je poručuio da će braniti bošnjački narod od njihove bruke – jer kako je ocijenio “jer Bošnjak nije = Bošnjačka stranka”.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.