Joković: Da Berane nastavi da se razvija kako bi se spriječila migracija stanovništva za boljim životom

Joković: Da Berane nastavi da se razvija kako bi se spriječila migracija stanovništva za boljim životom

Povodom 21. jula Dana Opštine Berane, predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković je u ime SNP CG i svoje lično ime, uputio čestitke predsjedniku Skupštine opštine Milunu Rmušu, odbornicima Skupštine opštine Berane i svim građanima ove opštine.

- Rukovodstvu i svim građanima i građankama Berana od srca čestitam Dan opštine, sa željom da Berane nastavi da se razvija jos više i bolje, kako bi se spriječila migracija stanovništva za boljim životom. Vjerujem da će se zajedničkim naporima unaprijediti poljoprivredni, infrastrukturni i turistički potencijali vasojevićkog kraja, i da će građani Berana očuvanjem i poštovanjem tradicionalnih vrijednosti Crne Gore graditi uspješnu i perspektivnu sredinu, za ostanak mladih i održivi ekonomski razvoj. Stoga sam uvjeren da će Berane u periodu koji slijedi sačuvati antifašističku tradiciju i dostignuća svoje zajednice, a svojim potomcima obezbijediti moderno okruženje sa evropskom perspektivom - istakao je Vladimir Joković, predsjednik SNP CG.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.