Konatar: Spajićeva Vlada protiv zakona kojim bi građani prvi stan kupovali za 900 eura po kvadratu

Konatar: Spajićeva Vlada protiv zakona kojim bi građani prvi stan kupovali za 900 eura po kvadratu

Konatar je istakao da je Vlada obavijestila Skupštinu da ne podržava ključne amandmane kojima se predviđa sprovođenje zakona i osnivanje Fonda „stan za sve“ preko koga bi svi građani koji nemaju svoj stan mogli da ga kupe po povlašćenim uslovima od 900 eura po kvadratu

Loša vijest za podstanare i sve građane koji nemaju svoj stan, jer je Spajićeva Vlada odbila ključne amandmane na zakon o Fondu „stan za sve“ kojim bi se omogućilo da građani Crne Gore svoj prvi stan kupe po cijeni od 900 eura po kvadratu, saopštio je šef poslaničkog kluba URA Miloš Konatar.

Konatar je istakao da je Vlada obavijestila Skupštinu da ne podržava ključne amandmane kojima se predviđa sprovođenje zakona i osnivanje Fonda „stan za sve“ preko koga bi svi građani koji nemaju svoj stan mogli da ga kupe po povlašćenim uslovima od 900 eura po kvadratu.

“Poslanici URA će u Skupštini nastaviti borbu za podstanare i građane koji nemaju svoj stan kako bi se usvojio zakon o Fondu „stan za sve“ i oni trajno riješili pitanje krova nad glavom. Bez obzira na protivljenje Spajićeve Vlade, nadam se da će poslanici u Skupštini biti na strani podstanara i građana koji nemaju svoj stan”, zaključio je potpredsjednik URA Miloš Konatar.

Izvor:Aktuelno

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.