Nikolić: Poziv SDT-a Ivanu Vukoviću nastavak političkog progona ‘skaj’ tužioca Novovića

Nikolić: Poziv SDT-a Ivanu Vukoviću nastavak političkog progona ‘skaj’ tužioca Novovića

Poziv na saslušanje Ivanu Vukoviću, zaveden na dan rasprave kada je Klub poslanika DPS u Skupštini Crne Gore do kraja razobličio selektivnost skaj tužioca Vladimira Novovića i njegovog kuma Milorada Markovića, nastavak je političkog progona i zloupotrebe tužilaštva za korist i potrebe aktuelne parlamentarne većine, saopštio je portparol Demokratske partije socijalista (DPS) Miloš Nikolić.

„Nakon što smo tokom skupštinske rasprave dobili i zvaničnu potvrdu naših navoda – da je ovo političko tužilaštvo te da je VDT izabran u Vladi a ne u Skupštini Crne Gore uslijedio je odgovor SDT jedini koji im je i poznat – siledžijski, sirov i nepametan“, poručuje Nikolić u saopštenju.

Kumovima Novoviću i Markoviću, koji su umislili da su, prema njegovim riječima, vrhovni autoriteti u Crnoj Gori i gospodari života i smrti poručujemo da pokušaje zastrašivanja mogu okačiti mačku o rep i da im uzalud upotreba represivnog aparata jer ideju DPS ne mogu uhapsiti.

„To je ideja koju građani Crne Gore dominantno podržavaju zbog čega, sa više od 26% podrške i kontinuiranim rastom rejtinga i dalje ostajemo najjača politička partija u državi, i to je ideja koja će dovesti do pobjede evropsku i građansku politiku u našoj zemlji“, poručuje portparol DPS.

Tada će se, a taj dan dolazi brzo, otvoriti i pitanja svih zloupotreba i nepočinstava koja su oslobodioci počinili a doći će i, navodi on, vrijeme preispitivanja odgovornosti za selektivno postupanje tužilaštva na čijem je, suštinski, čelu Vladimir Novović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.