Urnebesna transformacija psa nakon šišanja:
Shutterstock

Urnebesna transformacija psa nakon šišanja: "Pošalješ im lijepog bišona, vrate Nikolu Simića"

Transformacija jednog psa nasmijala je korisnike Twittera nakon što je njegov vlasnik podijelio fotografiju nakon šišanja.

Naime, riječ je o kovrdžavom bišonu koji je nakon šišanja potpuno transformisan, a njegov vlasnik u njegovom novom izgledu je prepoznao srbijanskog glumca.

"Pošalješ im na šišanje lijepog i čupavog bišona, vrate ti Nikolu Simića", napisao je uz fotografiju nakon šišanja koja je ubrzo postala viralna na mreži.

Posebno komično je bilo poređenje sa Simićem te su se mnogi složili da liči na glumca.
Kovrdžavi bišon (fr. Bichon a poil frisé) je rasa pasa malog rasta koja je upravo karakteristična po bijeloj, dugoj i kovrdžavoj dlaci.

Međutim, od kovrdža su ostale samo one na ušima i repu, a uz memeove s Nikolom Simićem pisali su kako je pas "ošišan za sve pare"

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.