Milović: Spajić da predloži razrješenje, nisam dao ostavku u Vladi
Andrej Milović

Reagovanje ministra pravde na saopštenje PES-a

Milović: Spajić da predloži razrješenje, nisam dao ostavku u Vladi

Ministar pravde Andrej Milović odgovorio je na navode iz Pokreta Evropa sad.

"Istine radi, pozvao sam predsjednika Vlade Milojka Spajića da shodno članu 105 stav 3 Ustava Crne Gore podnese predlog za moje razrješenje Skupštini Crne Gore. Nisam dao ostavku Vladi, pa je logično da Vlada ne može da prihvata nešto što ne postoji. Ovdje se radi o nadležnosti Skupštine, jer ne želim da lišim Skupštinu Crne Gore prava da odlučuje i građane da čuju obje strane. IBAR je prekinuo šutnju, sada ide period istine. Dužni smo to građanima i Crnoj Gori, ja nemam šta da krijem", rekao je Milović. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.