Delegacija NSD na molebanu za Srbiju i Republiku Srpsku
Foto: Twitter

Prvi Svesrpski sabor u Beogradu

Delegacija NSD na molebanu za Srbiju i Republiku Srpsku

Delegacija Nove srpske demokratije predvođena predsjednikom Andrijom Mandićem učestvovala je u molebanu za Srbiju i Republiku Srpsku u hramu Svetog Save čime je otpočeo prvi Svesrpski sabor u Beogradu, objavio je na mreži “Iks”, lider NSD i predsjednik Skupštine Andrija Mandić.

Kako je saopšteno nakon molebna, Mandić je zajedno sa poslanicima NSD, predsjednicima Opština i SO koji dolaze iz redova te stranke, članovima kabineta, kao i direktorima iz velikih kompanija iz naše zemlje održao sastanak sa premijerom Republike Srbije Milošem Vučevićem u Palati Srbija.

Sastanak Mandića i Vučevića bio je najavljen na sajtu Vlade Srbije.

U Beogradu se održava Prvi svesrpski sabor pod nazivom "Jedan narod, jedan sabor - Srbija i Srpska". Na saboru učestvuju delegacije iz Srbije i Republike Srpske. Saboru prisustvuje i predsjednik crnogorske Skupštine i lider DNP-a Andrija Mandić, kao li lider DNP-a Milan Knežević.

Na Saboru su i lider Prave Crne Gore Marko Milačić, kao i lider Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković.  

"Ne mogu da opišem osjećaj ponosa koji osjećam kad se nađem među braćom Srbima iz regiona, ovaj put na Svesrpskom saboru u Beogradu. Dan smo započeli u hramu Svetog Save, a program će trajati cijelog dana, uključujući centralnu manifestaciju na Trgu", napisao je Dajković.  

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.