Rasvijetljena teška krađa u Tivtu, iz bankomata otuđili preko 23 hiljade eura
Ilustracija

Rasvijetljena teška krađa u Tivtu, iz bankomata otuđili preko 23 hiljade eura

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti “Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Tivat, rasvijetlili su krivično djelo teška krađa koje je izvršeno na štetu jedne banke.

Naime, Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru tivatska policija je podnijela krivičnu prijavu protiv ruskih državljana K.P. (34) i P.Z. (34), koji su trenutno nedostupni nadležnim organima i za kojima policija intenzivno traga.

“Oni se sumnjiče da su izvršili krivično djelo teška krađa 26. januara u Tivtu, na način što su upotrebom podesnog sredstva i fizičke snage napravili oštećenja u spoljašnjem dijelu jednog ATM bankomata, odakle su otuđili novac u iznosu od 23.350 eura“, saopšteno je iz UP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.