Asanović: Ibrahimović iznio neistine koje nemaju veze sa sportom, krivo mu što su Budva i Zeta u višem rangu

Asanović: Ibrahimović iznio neistine koje nemaju veze sa sportom, krivo mu što su Budva i Zeta u višem rangu

Predsjednik Bošnjačke stranke ErvIn Ibrahimović iznio je neistine koje nemaju veze sa sportom, već pokazuju da mu je krivo što su fudbalski klubovi Budva i Zeta obezbijedili plasman u viši rang, saopštio je predsjednik Opštine Zeta Mihailo Asanović.

"Reagovanje čelnika Bošnjačke stranke i nekadašnjeg košarkaša Ervina Ibrahimovića nema veze sa sportom i fudbalom, a tiče se jučerašnje utakmice u kojoj je Zeta obezbijedila povratak u Drugu crnogorsku ligu. Naime, čelnik BS-a je u svom ostrašćenom nastupu iznio notorne neistine koje nemaju veze sa sportom, već samo pokazuju da je Ibrahimoviću krivo što su Budva i Zeta obezbijedili plasman u viši rang. Nadamo se da se njegov nastup neće svesti pod nacionalni kontekst i izazivanje međunacionalnih podjela, jer teren i fudbal nisu mjesto za takve stvari. Njegov Ibar je imao priliku da slavi na terenu i na 'Trešnjici', kao i na svom terenu na 'Bandžovom brdu', pa kad nisu uspjeli da slave u oba meča, sjetili su se da pričaju kako su utakmicu posljednjeg kola dogovorili Budva i Zeta", saopštio je Asanović.

"Mi se nismo žalili ni kada smo cijelo poluvrijeme na svom terenu odigrali sa igračem manje protiv Ibra, a da nijedan naš igrač pogrdnu riječ nije rekao, a isključen je zbog prigovora, time pokazavši da smo pravi domaćini, tako da ako je iko imao razloga da se požali to smo bili mi, pa pozivamo naše protivnike sa terena da ne padnu pod uticaj dnevno političkih obračuna i izazivanja nacionalnih tenzija, jer se gospodin Ibrahimović Rožaja, Ibra i fudbala sjeti samo kad može da ućari koji politički poen, a vidjeli smo da i njemu kao i Ibru fali poena za viši rang", dodaje se u saopštenju.

"Takođe, najavljujemo da će Opština snažno stati uz svoj klub, preuzeti ga u narednom periodu i omogućiti da se ekspresno vratimo u najelitniji rang crnogorskog fudbalskog takmičenja gdje je i mjesto prvom šampionu fudbalskog takmičenja a mi se nadamo da će za koju godinu i Ibar praviti društvo nama u višem rangu", zaključio je Asanović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.