Automobil Šaranovića uslikan u BD, MUP: Pratio bezbjednosnu situaciju tokom izbora; Mrežama kruži i fotografija vozila Spajića

Automobil Šaranovića uslikan u BD, MUP: Pratio bezbjednosnu situaciju tokom izbora; Mrežama kruži i fotografija vozila Spajića

U Budvi su danas održani lokalni izbori a prema posljednjim informacijama iz Opštinske izborne komisije dan je protekao bez izbornih nepravilnosti.

Na društvenim mrežama su danas objavljene fotografije uslikanih vozila ministra unutrašnjih poslova Danila Šaranovića, ali i navodno predsjednika Skupštine Crne Gore Andrije Mandića. 

Antena M je poslala upit Ministarstvu unutrašnjih poslova te tražila pojašnjenje. 

Iz MUP-a su nam kazali da ministar Šaranović, kao štićeno lice, boravi u opštini Budva radi, kako kažu, koordinacije u vezi sa obezbjeđivanjem potpune kontrole nad bezbjednosnom situacijom u opštini Budva tokom predizbornog i izbornog dana.

"S tim u vezi, u predmetnom objektu održao je sastanak sa policijskim starješinama OB Budva", saopštili su nam iz MUP-a.

Nešto kasnije našoj redakciji je proslijeđena fotografija takođe objavljena na društvenim mrežama, navodno automobila predsjednika Skupštine Andrije Mandića. Ipak, kako saznajemo u pitanju je službeno vozilo premijera Crne Gore Milojka Spajića. 

 

dfffffpes

andrijin

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.