Zelenski: Mojih pet godina još nije prošlo
VOLODIMIR ZELENSKI/ - EPA

Zelenski: Mojih pet godina još nije prošlo

Predsjednik Ukrajine Volodimir Zelenski je, ocjenjujući svojih pet godina na funkciji, rekao da mu zbog vanrednog stanja mandat još nije prestao.

Na pitanje novinara kako se, po njegovom mišljenju, nosio sa poslom tokom 5 godina predsjedništva, na šta je on odgovorio: "Mojih pet godina još nije prošlo, zbog vanrednog stanja, nastavljaju se."

Dodao je da ne može da ocjenjuje svoje aktivnoti i da to nije baš etički.

- Mislim da je stav uvijek fer negdje sa strane i neću da se polemišem sa ovim stavom i neću. Pravda je uvijek negdje u sredini - naveo je šef države.

Zelenski je dodao da mu je drago što je predsjednik takvog naroda koji nije "okrenuo leđa" i prihvatio izazove koji su mu pali.

- Ponosan sam što sam predsjednik Ukrajine, ovo je moj stav prema ovih pet godina - rekao je Zelenski.

(Ukrajinska pravda)

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.