Mašković: Mještani naselja Račice i Koćeve Glavice danima bez vode, Vodovod da hitno riješi problem
Miloš Mašković, Foto: Socijaldemokrate

Mašković: Mještani naselja Račice i Koćeve Glavice danima bez vode, Vodovod da hitno riješi problem

Oko 60 domaćinstava u naseljima Račiće i Koćeve Glavice od početka ovog mjeseca praktično su bez vode. Pozivam Vodovod da hitno reaguje i omogući vodosnabdijevanje u ovom dijelu grada i prestane sa ugrožavanjem života i zdravlja naših sugrađana, navodi se u saopštenju odbornika SD-a u Skupštini Glavnog grada Miloša Maškovića.

”Mještani su, kako su mi kazali, vodu imali samo tokom kišnih dana ovog mjeseca, a Vodovod uprkos brojnim obećanjima ne rješva problem”, navodi se u saopštenju SD-a.

Ovakvo stanje je dodaje nedopustivo i potpuno neodgovorno od strane Vodovoda.

”Mještani Račica i Koćeve Glavice su ostavljeni da trpe zbog nedostatka osnovnih usluga kojima ne bi trebao niko da razmišlja. Ne samo da je nedostatak vode ozbiljan zdravstveni rizik, posebno u ovim toplim danima, već je i kršenje osnovnih ljudskih prava na dostupnost čiste vode. Očekujem od Vodovoda da ne samo da hitno riješi ovaj problem, već i da preduzme korake kako bi se ovakve situacije u budućnosti spriječile, zato što mještani ovih naselja sa problemom vodosnabdijevanja muku muče od prošle godine”, zaključio je Mašković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.