Tokom vikenda uhapšen 41 vozač

Tokom vikenda uhapšen 41 vozač

Tokom vikenda, od 17. do 20. maja, na crnogorskim putevima uhapšen je 41 vozač zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, opojnih droga ili drugih psihoaktivnih supstanci i ostalih težih prekršaja iz oblasti saobraćaja - saopšteno je iz Uprave policije.

Od toga broja, kako je precizirano, njih 29 je uhapšeno zbog vožnje pod dejstvom alkohola u organizmu u nedozvoljenoj količini, tri vozača uhapšena su zbog vožnje pod dejstvom opojnih droga ili drugih psihoaktivnih supstanci, dok je devet vozača policija uhapsila zbog počinjenih drugih težih prekršaja iz oblasti Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima.

- Od ukupnog broja lica lišenih slobode, njih devet je uhapšeno u Podgorici, šest vozača u Baru i pet u Bijelom Polju - naveli su iz Uprave policije.

Na našim putevima je za dane vikenda 38 saobraćajnih nezgoda, u kojima su tri osobe zadobile teške, a 18 lake tjelesne povrede.

- Pripadnici saobraćajne policije su u okviru represivnih aktivnosti podnijeli 130 prekršajnih prijava, izdali 1.028 prekršajnih naloga, privremeno oduzeli 11 pari registarskih oznaka i isto toliko vozila isključili iz saobraćaja - precizirano je u saopštenju.

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.