Marković: Došlo je vrijeme da Budvani promijene višedecenijski način vladanja

Marković: Došlo je vrijeme da Budvani promijene višedecenijski način vladanja

BUDITE CRNOGORCI!

Došlo je vrijeme da na predstojećim lokalnim izborima smijenite vlast i promijenite višedecenijski način vladanja gradom, odnosno nesavjesno i nemoralno upravljanjem ovim draguljem Mediterana - poručio je član Glavnog odbora i Predsjedništva Crnogorske evropske partije i odbornički kandidat ove stranke na opštinskim izborima u Budvi Nebojša Marković.

On je pozvao Budvanke i Budvane da 26. maja izađu u što većem broju na glasanje i glasate Crnogorsku evropsku partiju.

- Vi, potomci Budvana, iz nekih davnih herojskih vremena kada su smrtnici uz pomoć Bogova osnivali prve gradove u Evropi, ženili se božanskim šćerima, postajali rodonačelnici pojedinih velikih i značajnih naroda ili plemena. Vi, potomci Kadma i Harmonije, sugrađani Stjepana Mitrova Ljubiše, Nikole iz Maina, Marina Bečića, Krsta Ivanovica, Antuna Bečića, Dimitrija Perazića, Anastasa Bocarića, Vukice Mitrović Šunje, Stefana Mitrovica, budite svoji na svome. Budite Budvani, budite Crnogorci - poručio je Marković.

Crnogorska evropska partije je, kako dodaje, partija dokazanih crnogorskih patriota svih vjera i nacija koji imaju viziju grada.

- Grada probuđenih ljudi, koji će poštenim radom i znanjem čuvati kulturu i istoriju Budve, tako da Budva sa ponosom moze biti prijestonica crnogorskog i evropskog turizma. Zato Budvanke i Budvani sve za Budvu, Budvu ni za što! Sve za Crnu Goru, Crnu Goru ni za sto - kazao je Marković.

iZVOR:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.