Novi snimak iz Francuske: Auto prvo udario u policijski kombi, a onda je uslijedila pucnjava

Novi snimak iz Francuske: Auto prvo udario u policijski kombi, a onda je uslijedila pucnjava

Iz Francuske stiže novi snimak današnje zasjede u kojoj su ubijena dva policajca, a ranjena tri, pri čemu su napadači oslobodili zloglasnog kriminalca poznatog pod nadimkom Muva.

Podsjetimo, sve se dogodilo u Normandiji, a za razliku od ranijih snimaka, na onom koji slijedi vidi se cjelokupan napad.

Iz tog razloga, upozoravamo da je riječ o videu kranje uznemirujuće sadržine.

Potraga za napadačima i odbjeglim robijašem je i dalje u toku, u njoj učestvuju stotine policajaca, uključujući i helikoptersku jedinicu.

Nouvelle vidéo de l’évasion de Mohamed Amra (La Mouche) à #incarville dans l’#Eure.

Des professionnels aguerris, armés de fusils AR15 américains (les mêmes que ceux livrés à l’Ukraine) qui tuent froidement.

La France devient un narco-Etat.#GIGN #DirectAN #penitentiaire pic.twitter.com/lO3xNlsVk1

— Jean MESSIHA (@JeanMessiha) May 14, 2024

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.